مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سفته

سلام وقتتون بخیر یک واحد آپارتمان خریدم وام مسکن مهر داره به مبلغ 110 تومان نقد 25 وام یک سفته 60 ملیونی دادم تا برج هفت ضامن رو عوض کنم کار من کسر از حقوق میخواد و اگر عوض نکنم دست نوشته داریم که مالک قبلی میتونه سفته رو به اجرا بزاره سند واحد هم هنوز نیومده و وکالت بلا عزل زدیم به نام من اگر نتونم ضامن رو عوض کنم من باید چکار کنم و اون طرف چکار میکنه لطفاً راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

منوچهر  بختیاری

جناب آقای منوچهر بختیاری:

سلام
متاسفانه توافق بدی کردید و فروشنده میتونه با استناد به عدم انجام تعهد از ناحیه شما سفته رو به اجرا بگذاره

حمیدرضا  رحمانی

جناب آقای حمیدرضا رحمانی:

سلام اقدامات قضایی مالک قبلی بستگی به نحوه توافقات دست نوشته تنظیمی داره ظاهراً مطالبه سفته منوط به ناتوانی شما برای تعویض ضامن وام در مدت مشخص بصورت (وجه التزام خسارت ) داره بنابراین اگر سفته از بابت وجه التزام انجام تعهد در مدت مشخص باشد و شما تعهد را در زمان موعود انجام ندهید بنظر می رسد مالک سابق ( متعهد له ) از بابت وجه التزام بتواند وجه سفته را مطالبه کند مگر اینکه شما ثابت کنید قانوناً تغییر ضامن وام توسط بانک ممنوع می باشد و یا اینکه در دادگاه ثابت کنیدموضوع سفته از بابت ضمانت ایجاد خسارت بوده وتا خسارت ایجاد نشده خواهان مستحق دریافت نمی باشد .