مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وصیت نامه

با سلام ، در وصیت نامه رسمی پدرم چنین آمده " به استناد مواد قانون مدنی وصیت بر ثلث اموال نمودم و از ثلث اموال به مقدار حصه یک فرزند پسر به نوه‌ام بخشیدم" و یک سال بعد و در حالی که نوه‌اش تنها 7 سال داشت جهت وفای به عهد دو دانگ یک آپارتمان 4 طبقه را به نام نوه‌اش ثبت کرد آیا این عمل نشاندهنده رجوع از وصیت است یا خیر ؟ علاوه بر آن چند سال بعد نیز یک باب منزل مسکونی را که خود ساکن آن بود ، طی وقف‌نامه ثبتی وقف عام نمودند . و در وقف نامه قید کردند که ورثه موظفند 4 ماه بعد از فوت جهت عمل به وقف، موقوفه را در اختیار موقوف علیه قرار دهند. آیا وقف ملک فوق نیز عدول و رجوع از وصیت نامه اولیه است و بر اساس آنها می‌توان تقاضای ابطال وصیتنامه را نمود ؟
اگر وصیت نامه نافذ باشذ لطفا بفرمایید که به استناد ماده 848 آیین مدنی که عنوان شده "در وصیت به جزء مشاع مانند ثلث و ... موصی‌به در همان جزء با ورثه بطور مشاع شریک است " به این معنی است که حصه یک فرزند از ثلث حساب خواهد شد یا از کل ماترک . در حال حاضر ورثه شامل 1 پسر و سه دختر هستند . لطفا مرقوم فرمایید که در صورت تنفیذ وصیت نامه تقسیم با احتساب نوه چگونه خواهد بود ؟
با تشکر

پاسخ ها :

ابطال وصیت نامه تنفید وصیت نامه وصیت نامه وصیت