مشاوره حقوقی رایگان - تعهد یک طرفه

شخصی به نفع شخص ثالثی در قرارداد خود با یک نفر در پایان قرارداد تعهد کرده بعد از انجام موضوع تعهد به شخص اول نصف سهم خودش از موضوع قرارداد رو به شخص ثالثی خواهد داد. اون شخص ثالث چطور و در چه قالب میتونه احقاق حق کنه.البته اون شخص متعهد سهم خودش رو گرفته و اون رو فروخته. ناگفته نماند که سهم اون شخص سه دانگ از یک ملک بوده است.

پاسخ ها :

منوچهر  بختیاری

جناب آقای منوچهر بختیاری:

سلام
تکرار واژه شخص موضوع را مقداری دچار ابهام کرده است بهتر است از اسامی فرضی یا حروف الفبا استفاده گردد تا شخص ناقض عهد معین شود ولی اجمالا عرض میکنم از باب احتیاط و با دسترسی به اصل مستند بر علیه هر دو طرف قرارداد دادخواست تقدیم شود

یک وکیل

باید دادخواست الزام به ایفای تعهد از سوی ثالث به طرفیت شخص متعهد تنظیم گردد. در صورت فروش ملک مذکور مثل یا قیمت آن مطالبه میگردد