مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو

با سلام. اینجانب با توجه به نوسانات ریال مقداری پس انداز داشتم که با آن یک خودروی وانت خریداری کردم. چند وقت قبل خودروی بنده در غیاب بنده به سرقت رفته و به محض اطلاع از سرقت خودرو با 110تماس گرفتم و اعلام سرقت کردم و شکایت تنظیم کردم و در سامانه نیروی انتظامی ثبت کردم. چند روز قبل یکی از همشهریان بنده با اطلاع از به سرقت رفتن خودروی بنده نزد من آمد و گفت خودروی شما را در جاده یکی از استان ها دیدم. آیا امکان دارد نیروی انتظامی خودرویی را کشف کند و در سامانه اعلام نکند؟ اگر با خودروی بنده خلافی و یا جرمی صورت گیرد، متوجه من هست یا خیر؟ آیا بنده میتوانم به پارکینگ های استانی که همشهری ما خودروی من را به طور اتفاقی دران استان دیده به من پاسخ میدهند که آیا خودروی اینجانب در پارکینگ هست یا خیر؟ یا این که باید به پلیس آن استان مراجعه کنم؟ در صورت مثبت بودن جواب به کدام قسمت اداره پلیس باید مراجعه کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

ستاره  عارف پور

ستاره عارف پور :

در صورت وجود حق فسخ ..فسخ قرار دادمعاوضه رو انجام بدین.در غیر اینصورت طبق قانون فک پلا ک والزام به تنظیم سند را بخواهید..