مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک

با سلام.
پدر بنده سال 60 یک زمینی خریداری میکند در شهرستان و سند منگوله دار 6 دانگ به اسم پدرم می خورد
پدرم ساکن تهران می باشد. شش ماه بعد یعنی همان سال 60 داماد پدرم ( شوهر عمه بنده ) ایشان تصمیم میگیرد شبانه به تهران بیاید زمین پدر واگذار کنه به برادر کوچک پدرم ( عمو بنده ) خلاصه شبانه پدر راضیش میکنن زمین به برادر کوچک بدهند به درخواست شوهر عمه ام و یک برگ دستی داخل برگه آچار داخل منزل از پدرم امضا میگیره.
( شوهر عمه ام ) به شرط این که 100هزارتومان سال 60 هر موقع عمو بنده این پول رو داشت بدهد و بسیار بسیار پدر بنده به این داداش که عمو من باشد علاقمند بود.
و شاهد این قضیه شوهر عمه بنده و مادرم می باشد که مادرم اصلا راضی به این قضیه نبوده و امضا نکرده.
ولی شوهر عمه ام شخصا به عنوان شاهد زنده هست امضا کرده پا برگ تک نسخه بوده به صورت کاملا عادی عامیانه نوشته شده هر موقع عمو بنده 100 هزار تومن داشت بدهد.
این عمو بنده زمین میره دو دستگاه آپارتمان حالت ویلای لوکس با این که پدرم سند انتقال نداده در زمان قدیم سال 70 ساخته و سند 6 دانگ تا به امروز به اسم پدرم هست و انتقال داده نشده و دست عمو بنده هست. (تمام قبض آب، برق و گاز به اسم پدر بنده میاد) پدر بنده فوت کرده هست و این 100هزار تومن هر موقع زمان داشتی هیچ وقت به پدرم نداده.
فقط یک برگ از قدیم به گفته مادرم دست ایشون هست با امضا پدرم با سند منگوله دار و ما هیچ مدرکی دستمون نیست. فقط میدانیم این خونه به اسم پدر بنده سند 6 دانگ در محضر خانه هست به صورت قانونی و هیچ وقت انتقال پیدا نکرد. آیا ما دستمان به جای بند هست؟ میتونیم زمین را پس بگیریم؟
آیا عمو من میتونه ادعای مالکیت کنه چون 40 سال ساکن ملک پدری بنده هست؟ و در ضمن ارزش ملک امروز کم کم 3 میلیارد می باشد.
ممنون با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی اشرفی

جناب آقای مصطفی اشرفی :

در واقع معامله شما به جهت شرط پرداخت نامعلوم و بدون قید زمان باطل است و امکان گرفتن خسارت و یا تخلیه ملک وجود دارد ولی به جهت پیچیدگی دعاوی ملکی حتما از خدمات وکلا استفاده کنید