مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل

سلام. من حدود دو سال پیش وکیل گرفتم برای مراجعه به دادگاه و گرفتن دیه تصادفم. در قراردادمون که مهر ایشون هم خورده، قید شده سهم وکیل مطابق تعرفه می باشد. اما الان میگه من 20 درصد دیه رو میخوام. آیا چنین حقی داره و کاری ازش بر میاد؟
از طرفی میگه اگر درصد بیشتری ندی دیگه دنبال پرونده رو نمیگیرم برای اجرای احکام و تهدید میکنه. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

محمد توکلی

جناب آقای محمد توکلی :

سلام طبق قرارداد خصوصی ای که دارین وکیل مستحق حق الوکاله است.