مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم زمین جاده بین زمینهای مجاور آن

بنده یک زمین کشاورزی دارم که یک جاده با عرض 2/5 متر دارد که زمین آن مال من است به تازگی زمینهای دو طرف جاده من درخواست استفاده از این جاده را دارند و حاضرند با هزینه خودشان آنرا تا 5 متر عریض کنند نحوه تقسیم چگونه است آیا میزان مشارکت و سهم زمین هرکس که به جاده اضافه میکند مساوی است یا به گونه دیگری است.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از وزارت راه و شهرسازي سوال نماييد