مشاوره حقوقی رایگان - مشکل حقوقی

سلام وقت شما بخیر ، سربازی هستم متاهل ( قبل از خدمت متاهل بودم ) اعزامی 1398/12/1 هستم ، چند ماه کسری جبهه داشتم 1399/9/15 ترخیص میشم ، حقوق متاهلی واسم واریز نمیشه، توی یگانم اقدام کردم گفتن ماه های اول خدمتت هستش متاهلیت توی سامانه وارد نشده توی ماه های اینده درست میشه و حقوق متاهلی واست میریزن بعد از اون مدت هنوز درست نشده و حقوق متاهلی واسم واریز نمیشه تازه اول این ماه دوباره اقدام کردم مدارک متاهلی گرفتن و گفتن از اول ماه درست میشه، می خواستم بدونم حقوق اون چند ماهی ( 9ماه) که واسم نریختن چی میشه، آیا حقوق معوقه پرداخت میشه یا نه ؟؟ و آیا اگه ترخیص بشم و موقعه تسویه حقوق رسیدگی می کنن جهت پرداخت حقوق معوقه یا خیر ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله باید پرداخت شود در صورت عدم پرداخت از امضا تسویه حساب خودداری و یه بازرسی یگان مراجعه کنید