مشاوره حقوقی رایگان - استقلال دختر

سلام . من یه دختر 22 ساله هستم که سر همه چی با خونوادم مشکل دارم من سر همین دعوا ها شش سال پیش اقدام به خودکشی کردم و این کار باعث شد توانایی حرکت پاهامو برا ی مدت از دست بدم و الان به کمک عصا راه میرم الان هر لحظه که پدر و مادرمو میبینم‌ همون لحظه ها برام یاد اوری میشه و الان هم همون محدودیت ها و ادیت هارو برام اعمال میکنند خرجی هم نمیدن و هرچی دارم از مستمر بهزیستی هست فقط خوردو خوراکم از ایناس اجازه بیرون رفتن ندارم لطفا کمکم کنید چطوری و از کجا شروع کنم ؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام . با توجه به اینکه سن شما متجاوز از 18 سال است ، در صورت امکان، میتوانید مستقل از از خانواده خود زندگی نمایید و تنها برای ازدواج نیاز به اذن ولی دارید.

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

شما میتوانید مستقلا و به تنهایی زندگی کنید این جز حقوق قانونی شماست بعد از رسیدن به سن رشد حضانت والد سلب میشود و فرزند میتواند به تنهایی زندگی کند