مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در مشاعات ساختمان

سلام.
ساکن ساختمان 15 واحدی هستم. ( بنده تازه به عنوان مدیر ساختمان انتخاب شدم ) همه واحد ها در زیر ساختمان با ذکر در سند پارکینگ داریم.
چون محوطه مشاعات زمین زیاد می‌باشد حداکثر 6 ماشین دیگر در حیاط جای می‌گیرند ( که به عنوان پارکینگ مهمان در نظر گرفته شده)
دو واحد که مستأجر هم هستند به دلیل داشتن دو خودرو همیشه از آن محل استفاده میکنن و خیلی بیشتر از بقیه ساکنین رفت و آمد دارند و دیگر ساکنین که اکثراً مالک هستیم، ناراضی هستند.
آیا اجازه دارن از آن محل دائما استفاده کنند؟ ( مالک به شرط داشتن یک خودرو اجاره داده است ) یا باید مبلغ بیشتری شارژ پرداخت کنند ( به دلیل عبور زیاد از درب های اتوماتیک )؟ چه کاری انجام دهم که به مشکل نخوریم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

استفاده از قسمت مشاع مستلزم رضایت همه مالکین است