مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موجر

با عرض سلام.
میخواستم بدونم میتونم در این شرایط مریضی کرونا از موجر خودم شکایت کنم؟ من قراردادم از1398/7/12 شروع میشه تا 1399/7/12 به علت گرفتن وام ودیعه مسکن چون کد رهگيري نداشتم قرارداد جدید نوشتیم از 1399/6/1 تا1400/6/1 با مبلغ 70 میلیون 350 هزار تومان اجاره. منتها بعد از گرفتن وام، موجر بنده گفتن 130 میلیون رهن کامل یا 120میلیون و 200 هزار تومن اجاره. به همین دلیل مجبور به اسباب کشی شدم. تازه با صرف هزینه تعویض شیر ظرفشویی و حمام که از مستاجر قبلی هزینه خرابی دریافت کرده بودن ولی تعویضی انجام نداده بودن و به خاطر گرفتن کد رهگیری مبلغ اجاره به کل تغییر کرد و شد 70 میلیون متناسب با پیش من ولی با اجاره 950 هزار تومان که نتونستم قبول کنم. میخواستم بدونم الان که جابجا شدم امکان شکایت دارم یا خیر؟

پاسخ ها :

شکایت از موجر به دلیل افزایش اجاره بها در دوران کرونا شکایت از موجر تخلیه پیش از موعد توسط موجر تخلیه پیش از موعد افزایش اجاره بها موجر مستاجر کرونا