مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد با شرکت فنی مهندسی به عنوان عضو شاغل

با سلام بنده اخیرا پروانه اشتغال پایه سه نظارت تاسیسات برقی را از سازمان نظام مهندسی اخذ نمودم پیشنهادی از یک شرکت فنی مهندسی به صورت زیر دریافت کردم که به عنوان عضو شاغل پروانه اشتغال به کار و سهمیه نظارتی خود را در قبال دریافت مبلغی طی قراردادی یک ساله در اختیار شرکت مذکور قرار دهم و طی قرارداد کلیه ی مسئولیت ها به هر نحو و میزان به عهده ی شرکت باشد آیا در صورت بروز هرگونه مشکل این قرارداد می تواند رافع مسئولیت بنده باشد یا خیر لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظر میرسد خیر ودر اتی در اغلب موارد با خسران فراوان همراه است