مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

باسلام. همسرم قصد طلاق بنده رو داره. حدود یک سال هست که من رو منزل پدرم گذاشته و تمکین هم نزده. شکایت خیانت در امانت طلا از ایشان کردم. در عقدنامه 130 گرم طلا نوشته شده. ولی بعد از عقد هم برای من یک سرویس طلا گرفتن و 3 تا ربع سکه و حلقه ی ازدواج که با پول خودم گرفتم با فاکتور ها دست همسرم هست. من فقط یک فاکتور 45 گرمی دستم هست. آیا بدون داشتن فاکتور طلا ها و فقط داشتن شهود میتونم کلیه طلاهایی که دست شوهرم هست را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
شهادت شهود و استعلام از طلافروشی‌ها دلایل خوبی برای صدور رأی به نفع شما است.

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

طلایی که خودتون خریداری کردید متعلق به شما و با گواهی گواه و سوگند خودتون ثابت میشه و می تونید بگیرید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

همه چیز به روند دادرسی بستگی داره مخصوصاً وقتی مدارک ناقص هست و دلایلی هم ندارید