مشاوره حقوقی رایگان - تمدید گواهینامه

سلام. بنده 35 سالم هست. سال 87 گواهینامه گرفتم. رفتم برای تمدید گواهینامه. هر جا رفتم گفتن پول بده، کارت بده. حالا این هم هیچی روی دستم خالکوبی 6 سانتی کردم. تازه دو ساله. بعد گیر داد چشم پزشک که باید برم کمیسیون پزشکی. باز هم میخوان از من پول بگیرن. من اصلا ماشین ندارم. همینجوری رفتم به خدا ببینم این طور که مردم میگن پولکی شده دیدم آره واقعا همش دنبال بهونه هستن پول بگیرن از آدم. من هم برگ رو و همه رو پاره کردم. همون گواهینامه قبلیم رو دارم. برا خودم کافی هست. میخواستم بدونم اون هزینه پلیس 10 و چشم پزشکی رو میتونم پس بگیرم؟ چرا دولت پول چشم پزشک نمیده؟ چرا مردم باید بدن؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد براي اين افترا و تهمت دليل قانوني داشته باشيد در غير اينصورت ممكن است ناجا از شما طرح شكايت نمايند