مشاوره حقوقی رایگان - دیه سکته مخچه

سلام. من 5 مهرماه 99 در محل کارم بعد از بحث های کاری که خیلی استرس به من وارد شد، یک دفعه تعادل خودم را از دست دادم و بعد از این که آمبولانس من رو به بیمارستان انتقال داد، مشخص شد دچار سکته حاد مخچه شدم. خواستم بدونم درصد دیه من چقدر میشه؟

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام آنچه که مهم است باید اثبات کنید که اتفاق رخ داده منتسب به فعل و رفتار شخصی است که میخواهید از وی دیه بگیرید