مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

سلام بنده ساکن یک ساختمان دو طبقه هستم که خودم در واحد همکف زندگی میکنم و دوطبقه هم بالای سر ما زندگی میکنند واحد همکف 70متر بنا دارد و واحد های بالا هرکدام 167متر بنا دارند و هر کدام پارکینگ مخصوص بخود را داریم بنده چون در واحد همکف هستم یک حیاط مشاع دارم که فقط خودم استفاده میکنم در واقع امکان استفاده برای طبقه اول و دوم مقدور نیست ولیکن حیاط مشاع است منزل ما تک خواب است و همانطور که گفتم 70متر زیربنا داریم و 30متر هم حیاط مشاع که استفاده میکنیم بتازگی میخواهم با اجازه از دو همسایه بالاسری حیاط مشاع را تقریبا 20مترش را بنا بگیرم و یک اتاق خواب در بیاورم میخواستم بدانم اگر من امضا و رضایت دو طبقه بالایمان را بگیرم امکان ساخت یک اتاق 20متری داخل حیاط مشاع را دارم بنده میخواهم این اتاق در سند من قید شود و جز متراژ ساختمانم بشود باید چه مراحل قانونی طی کنم ایا امکان اینکار وجود دارد و اگر هست باید چقدر عوارض پرداخت کنم و اینکه ایا سند طبقه اول و دوم با ساخت حیاط مشاع من خراب نمیشود

پاسخ ها :

ساخت اتاق در حیاط مشاع تبدیل حیاط مشاع به اتاق حیاط مشاع مشاعات ساختمان قوانین ساخت و ساز