مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه

با سلام و عرض ادب
بنده از 1396 با همسرم وارد زندگی شدیم ایشان از همان ابتدا با وجود اینکه معلم رسمی بودن من را در سختی گذاشته و حتی از لحاظ مواد غذایی نیز بنده را تامین نمی کردند. لازم به ذکر است در ابتدا وام زیادی که بنده در جریان اینکه به چه دلیلی تا این حد وام گرفته پرداخت می کرد ، از سال 96 تا 98 فقط ماهی صد هزارتومان به بنده می دادند همچنین در شش ماه اول امسال 1399این مبلغ را دویست هزارتومان کردند علی رغم داشتن استطاعت و تمکن مالی حدود دو ماه نیز مبلغی را پرداخت نمی کند و به بنده می گوید صبحانه ، ناهار ، شام را در منزل پدرم باشم و ایشان نیز در منزل پدرشان و حدود یک هفته نیز کلا ترک منزل کرده همچنین بنده نیز دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت به طرفیت شوهر تقاضای مطالبه اجرت المثل را نیز دارم . خواهش می کنم بنده را راهنمایی کنید چگونه شکایت کنم و به کجا؟ متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

میتوانید درخواست مطالبه نفقه کنید یا با گرفتن وکیل شکایت کیفری ترک انفاق طرح کنید . درخواست اجرت المثل تحت شرایطی فقط هنگام طلاق خواهد بود. اما اگر بابت نفقه گذشته قرض گرفته اید میتوانید مطالبه کنید