مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام خسته نباشید. من حدود 9 ماه پیش با یه دختری تصادف کردم تصادف به صورتی بود که من با موتور خوردم زمین و بعد موتور سر خورد و خورد به دختر من چون مدارک نداشتم خیلی ترسیدم و یه آقایی اومد و به من گفت برو اینجا نمون منم هم با ترس زیادم فرار کردم، موتور مال من نبود و بیمه هم نداشته تو اون تاریخ که من بی خبر بودم و گواهینامه هم نداشتم. الان احضاریه از سمت کلانتري اومده.
حکم چی میتونه باشه باید برم زندان؟
اگر احضاریه اولم رو نرم کلانتري چه اتفاقی می افته.؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

بروید و از خودتون دفاع کنید گاهی عدم حضور را جز قرائن و امرات محسوب میکنند