مشاوره حقوقی رایگان - فرار از صحنه تصادف

درود و وقت بخیر.
در تصادف ماشین با موتور سوار دو نفر سوار موتور بودن و با خودرو از پشت برخورد داشتم و حدودا 15 درصد برای هر دو نفر برآورد شده و از صحنه فرار کردم.
الان شکایت شده و میخواستم بدونم به خاطر فرار گذشته از جریمه نقدی، زندانی هم داره؟ بیمه و گواهینامه هم دارم و این که به جز بیمه به شاکی باید پول دیگه ای هم داد؟

پاسخ ها :

حسين  سيفي

جناب آقای حسين سيفي :

سلام جزای نقدی یاحبس به نظردادگاه بستگی داره ولی محتمل اینه که جزای نقدی صادربشه دیه افرادی که مجروح شدن ازبیمه پرداخت میشه وشمانیازی به پرداخت مبلغ اضافی ندارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وکیل بگیری، با توضیحات کوتاه مشکل شما برطرف نمیشه