مشاوره حقوقی رایگان - فرار از صحنه تصادف

با سلام. از صحنه تصادف به خاطر اورژانسی بودن حال دختر 3 ساله ام و چون طرف خسارت کاملا جزئی زیر 50 تومان دیده بود و سپر عقب ترک کوچک خورده بود، رفتم. حال اگر طرف پلاکم را برداشته باشد و اقدام کند چه میشود؟ یعنی با خود من هم باید حضوری بروم دادگاه برای توضیح یا پای خودم هم درگیر هست؟

پاسخ ها :

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

سلام
ترک صحنه تصادف در چنین حالتی جرم محسوب نمی‌شود. اما به دلیل خسارتی که به خودروی ایشان وارد کردید، می تواند از شما مطالبه خسارت کند. خسارت مزبور بنا بر نظریه کارشناس رسمی دادگستری است. اگر در جلسه رسیدگی حاضر نشوید و محکوم شوید، پرونده جهت اجرای حکم به اجرای احکام دادگستری ارجاع می‌گردد.