مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروب

سلام خسته نباشيد امروز ما رو گرفتن باحدود يك ليتر عرق در شمال مامور گفت تنها كمكي كه بهتون ميتونم بكنم اينه يه نفر گردن بگيره تا قاضي جريمه نقدي ببره ازاد بشه و ماشينتون نره پاركينگ ما اين كار رو كرديم الان ميخوام ببينم حقيقت داره حرف مامور و مجازات حمل فقط جريمه نقدي؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

خير هم زندان هم شلاق هم جريمه وهم ظبط و توقيف وسيله نقليه به نفع دولت

نصراله  نامدارپور

جناب آقای نصراله نامدارپور:

با سلام به موجب ماده 702 قانون تعزيرات هركس مشروبات الكلي را بخرد يا حمل يا نگهداري كند به حبس از شش تا يك سال حبس ويا تا74ضربه شلاق محكوم ميشود

یک وکیل

حبس شلاق وجزای نقدی محکوم می شوید البته می توانید تقاضای تخفیف دهید در ضمن با توجه به مقدار مشروب حمل شده وسیله نقلیه ضبط نمی گردد.