مشاوره حقوقی رایگان - حمل 2 شیشه مشروب خارجی

وقت بخیر
بنده را در خیابان (پیاده) همراه با 2 شیشه مشروب دستگیر کردند،که یک شب بازداشتگاه بودم فرداش با 30 میلیون وثیقه آزاد شدم، منتهی الان حکم آمده 2 میلیون خورده ای جریمه 6 ماه حبس تعزیری
البته اینم عرض کنم بنده هیچ گونه سوابقی ندارم و بار اولم بود مرتکب این جرم شدم
آیا با توجه به تنظیم نامه اعتراض ممکن هست حبس به جزای نقدی تبدیل شود یا راه روش دیگر؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله چنین امکانی داره و تقاضای نهادهای تخفیف رو بکنین مثل تعلیق یا تبدیل حبس به جایگزین حبس ماده 64ق مجازات بع بعد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد تجديدنظرخواهي كنيد و در صورت نداشتن سو سابقه احتمال تبديل به جزاي نقدي وجود دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام میتوانید تجدیدنظرخواهی کنید و دستورات نداشتن سوءسابقه احتمال تبدیل به جزای نقدی وجود دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تجدید نظر خواهی کنید ممکن است تخفیف داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اعتراض نمایید و
لایحه تجدیدنظرخواهی محکم تنظیم و دفاع نمایید
و ممکن است مجازات
تعلیق بشود یا مشمول
تخفیف بشوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله اعتراض کنیدامکان تخفیف تبدیل به جزای نقدی ویا تعلیق هست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله اعتراض خود را به دفتر خدمات قضایی تسلیم کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لایحه تجدیدنظرخواهی خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید و امکان تبدیل یا تخفیف و یا تعلیق مجازات وجود خواهد داشت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اعتراض خود را به دفتر خدمات قضایی تسلیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان تبدیل و تخفیف و تعلیق اجرای مجازات وجود دارد دادگاه تجدیدنظر می توانید موضوع را پیگیری کنید.