مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات الکلی

من حدود 1350لیتر الکل پیدا شده توی خونم و 30لیتر توی ماشین و چهل لیتر توی خونه پدری
کار من الکل فروشی بود ولی دروغ چیه خودم هم یکم عرق داشتم بیست لیتری ولی اومدن ریختن بردن واقیعتش اینه که من عرق فروش نیستم همشون رو نوشتن عرق و .... حالا هم گفتم من الکل فروشم و .... باور ندارن که ندارن
امروز رفتیم دادگاه بهم حکم داد
شیش ماه زندان
پنجاه ضربه شلاق
پنج برابر اونی که گرفتن
که دو تا شو تعلیق کرد دو سال ولی شیش ماه زندانم مونده
منم تا حالا خلافی انجام ندادم و نمی تونم برم زندان
نمی دونم چی کار کنم
برم تسلیم به رای بدم یا اعتراض بدم
در هر صورت باید برم زندان
من نمی تونم برم زندان راهی هست که نرم جریمه بدم یا تبدیلش کنم به ....

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید و درخواست تعلیق اجرای مجازات بدهید
یا اینکه تسلیم به رای بشید و درخواست تخفیف مجازات و درخواست تعلیق یا پابند الکترونیکی بدهید.