مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس به جزای نقدی در مشروبات الکلی

با درود و احترام ، لطفا بفرمائید برای جرم آوردن مشروبات الکلی از خارج از کشور و رای دادگاه به 6 ماه حبس تعزیری و مبلغ 8 میلیون جریمه نقدی و اعتراض به رای دادگاه، در دادگاه تجدید نظر آیا مجازات حبس قابل تبدیل به جزای نقدی می باشد ؟ و در صورت تبدیل یا عدم تبدیل به جزای نقدی جرم وقوع یافته شامل سو پیشینه میشود ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به رای تجدید نظر دارد. درصورت محکومیت بله