مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اجرت

سلام.سال گذشته برای یکی از آشنایان اقدام به ساخت کابینت کردم و قرار شد با چک مدت دار بدهی خودش را به من پرداخت کند ولی الان کلا منکر این قضیه شده و میگوید هیچ حسابی با هم نداریم.با توجه به فاکتور و چند شهود و پیامهایی که قبلا برای من ارسال میکرده و کابینتها که در خانه اش نصب کرده ام میتوانم به حقم برسم یا اگر نه آیا راه حل قانونی دیگری هست؟

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام بله منتها قبل از تقدیم دادخواست از طریق شورای حل اختلاف اقدام به تامین دلیل نمایید.موفق باشید

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

ميتوانيد با فاكتور و دو شاهد دادخواست مطالبه وجه به دادگاه تقديم نماييد و به حقوق خود برسيد