مشاوره حقوقی رایگان - انحلال شرکت با مسئولیت محدود

عرض ادب.
بنده 70درصد و شریکم 30 درصد از سهام شرکت را دارا میباشیم جمعا به مبلغ 10 میلیون تومان. شرکت تازه تاسیس میباشد و هیچ گونه فعالیتی نداشته. مبلغ سرمایه تادیه نشده اما در اساسنامه این مبلغ تحت عنوان سرمایه نقدی ثبت شده است.
بنده سمت مدیر عامل و رییس هیئت مدیره و عضو هیت مدیره و دارای حق امضا میباشم. شریک بنده دارای سمت عضو هیئت مدیره و بدون حق امضا میباشد.
اینجانب به دلیل مشکلات شخصی قصد انحلال شرکت را دارم. سوال اول اینکه ایا به امضای شریکم در صورتجلسه انحلال نیازی میباشد؟
و سوال دوم ایا شریک بنده میتواند بدون هیچ مدرکی ادعای پرداخت سرمایه را داشته باشد؟
مشکلات احتمالی برای اینجانب چه مشکلاتی هستند؟ پیشاپیش از پاسخگویی شما کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله به امضا و توافق شريك نياز است و طبق اساسنامه ميتوان انحلال داد