مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین باغی کمتر از مساحت مشخص شده

سلام زمین باغی را به متراژ 700 متر پارسال خریده ام امسال بعد از گذشت 15 ماه از معامله جهت حصار کشی همسایگان معارض شده اند و مشخص شده که طی توافق فروشنده و همسایگان مرز باغ تغییر کرده و از زمین من 100 متر کم شده و حدود 12 درخت از باغ بنده در مرزبندی جدید در باغ همسایه است در صورتی که ابعاد باغ و کروکی در قرارداد مشخص است فروشنده ادعا میکند به قیمت پارسال باغ را پس میگیرد در صورتی که قیمتها خیلی بیشتر شده و خریدار متضرر برای ادعای جبران ضرر چه کار می توان کرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به تحویل مبیع برعلیه فروشنده به دادگاه حقوقی محل زمین بدهید.