مشاوره حقوقی رایگان - متراژ خریداری شده کمتر از متر از ثبت شده در سند

سلام
ملکی خریداری کردم که طبق سند 156متر است با توجه به اینکه در پایانکار که شهرداری داده بوده قبلن قید شده 149متر و به این اگاه بوده ولی نگفته بود
ولی شهرداری که متر کرده همان 149متر بود و شهرداری گفتن که فروشنده مطلع بوده.
سند در محضر طبق متراژ 156متر انتقال یافت ولی متراژ شهرداری که اعلام کرده حدود 7متر کم هست من میتوانم از طریق مراجع قانونی ادعا در مورد کسری متراژ زمین کنم و طلب برگرداندن پول کنم ؟

پاسخ ها :

مطالبه قیمت کسری مساحت ملک مطالبه مبلغ کسری مساحت ملک مابه التفاوت کسری متراژ ملک مطالبه کسری متراژ ملک مطالبه وجه بابت کسری مساحت ملک کسری مساحت ملک خریداری شده کسری مساحت ملک کسری متراژ ملک قانون کسری متراژ ملک شهرداری متراژ ملک مساحت ملک متراژ