مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام و خسته نباشید من به مدت ۴سال مرغفروشی داشتم در سال اخر متوجه شدم که فروشنده فاکتورا دستکاری میکنه و وزن واقعی جنسا درست نیست هر بار بهشون می گفتم مچشون میگرفتم به یک بهانه درستش میکردن اخر مجبور شدم تمام دارو ندارم بفروشم بعد دو سال اومدن و ادعا میکنن که ۸۰ت از بنده طلبکاران و حکم جلب گرفتن
اول اینکه خواستم بدونم میتونن همچین حکمی بگیرن درصورتی که مدرکشون فاکتورایی هست که خودشون مینوشتن هیچکدوم امضای من نداره و مبالغی که براشون واریز میکردم به این راحتی تونستن منو محکوم کنن
دوم اینکه میتونم کلاهبرداری اونا ثابت کنم اونم فقط با دوتا شاهد بدون مدرک شاهدا دیدن موقعی که جنس خالی کردن بعد اینکه رفتن وزنش با فاکتور یکی نیست بجز شاهد مدرکی ندارم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بله شما ميتوانيد با دو شاهد شكايت كلاهبرداري و خيانت در امانت مطرح كنيد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
چرا شما دارو ندار ود را فروختید؟
به فرض ادععای طلب نمی توان کسی را جلب نمود و باید این موضوع اثبات شود
در مورد کلاهبرداری هم با عنایت به گذشت زمان و عدم اثبات موضوع در زمان حال شکاییت شما به جایی نخواهد رسید.
در هر حل توضیحات بیشتری مورد نیاز است