مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خودزنی در درگیری

سلام.
سال گذشته من و برادرم با یک پسر 14 ساله دعوا کردیم و چند تا لگد به باسنش زدیم. اون رفته شکایت کرده که صورتش پاره شده و پایین چشمش کبود شده. در صورتی که ما فقط به باسنش زدیم و همچنین رفته درخواست آسیب روحی دیده و الکی میگه دارو مصرف میکنه. که چند روز بعدش همون پسر با موتور داشت تک چرخ میزد و همسایه ها هم دیدن با چرخ بازی می کرده.
دادگاه 4 درصد برای جراحت صورت و 3 درصد برای افسردگی، دیه تایین کرده. سوال اینج است که چطور میتونیم ثابت کنیم ما به صورتش ضربه نزدیم و رفته خودزنی کرده و همچنین بحث افسردگی اش دروغ است؟ آیا آزمایشی هست که بتونه مشخص کنه؟
تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام . باید دید دلیل اثبات ادعای شاکی چه بوده است . کتبا از شعبه مربوطه تقاضای مطالعه پرونده کنید .

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

سلام. اظهار نظر در خصوص اینکه جراحت بر اساس خودزنی بوده یا نه صرفا در تخصص سازمان پزشکی قانونی هست که با توجه به نوع ضربه ، حهت،زاویه و ...میتوان خودزنی بودن را تشخیص دهند