مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خودزنی در درگیری

بک فرد به بنده چندین سال است که مزاحمت میکند که
سال 1399 حدود 4 تن جو بنده را که چیده بود در زمین زراعی یک شب آتش زد
سال 1400 حدود 2 تن و اندی محصول جو بنده را سر زنی یک شب کرده بود که قابل برداشت نبود
سال 1401 یونجه کاشته بودم که نیمی از یونجه تازه به عمل آمده مرا با موتور تریل به علت تازه کاشت تخریب کرده بود
که کلیه شواهد بر این بود از فردی مضنون بودم ولی چون شاهد نداشتم نمیتوانستم شکایت کنم

حال همان شخص یک روز که از کوه با تراکتور بر میگشتم جلو تراکتور را گرفت با توهین به ناموس و مقدسات دینی و مذهبی و فحش و نا سزا به بنده جلو تراکتور را گرفت که راننده تراکتور شاهد بود بنده حتی کلمه ای جواب نگفتم
فردای آن روز با همان تراکتور که برای شخم زنی به جای دیگر می رفتیم در جای صعب العبور غافلگیر کرد و موتور را جلو تراکتور زد تا اینکه تراکتور با یک غفلت عجولانه ترمز کردن چپ کند ولی خوشبختانه راننده درست ترمز کردند چپ نکرد که بنده به علت مزاحمت فراوان کنتاکت کردم و با چوب 3 صدمه زدم
ولی ایشان با 16 صدمه بدنی که 13 تا صدمه خود زنی یا دیگران‌زنی یا اینکه اتفاقات‌ دیگر بوده که بنده خبر ندارم شکایت کرده و پزشکی قانونی شهرمان چون تازه وارد بوده نظریه قطعی داده و الآن‌ نیز از پزشکی قانونی به علت ناشیگری بیرون انداخته اند
قاضی پرونده نیز با نظریه پزشکی قانونی و تجاهل به قانون اینجانب به استناد قسم دروغین شاکی و شهادت شاهد که گفته اند من دیده ام متشاکی 3 ضربه زده است ، کلیه صدمات بدنی که 16 تا صدمه بوده بر علیه اینجانب رای داده اند و 180000000 تومان دیه بریده اند
بنده به تجدید نظر اعتراض کردم که تجدید نظر نیز انشا رای را تأیید کرده اند
آیا راه حلی هست بنده از طریق آسیب شناسی صدمه بدنی و یا کمسیون پزشکی از خود دفاع کرده و دیه نا به حق‌ پرداخت نکنم
لذا این اتفاق حدود 8 ماه است اتفاق افتاده

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام لایحه دفاعیه بدهین در زمان درگیری حضور نداشتین gps گوشی را چک کنند