مشاوره حقوقی رایگان - دعوا و درگیری

چند وقت پیش بایکی دعوام شد ولی زدو خوردی به اون صورت شکل نگرفت جفتمون شکایت کردیم ولی من چون فکر کردم طرف بیخیال شده من پیگر نشدم ولی ایشون پیگیرشد الانم برام دیه بریدن ایا میشه به حکم اعتراض بزنم و این درصورتی بوده که طرف خود زنی انجام داده ولی انداخته مثل اینکه گردن من

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خودزنی کرده باشد از طریق پزشکی قانونی معمولاً قابل تشخیص است