مشاوره حقوقی رایگان - تقصیر اداره راه در تصادف

با سلام. بنده در دی ماه سال 98 در جاده اراک قم بعد از پلیس راه کارجان تصادف نموده ام. به شرح این که دو ‌خودرو سمند و خودرو پژو 405 از عقب به ماشین بنده برخورد نموده و عقب ماشین من که تیبا 2 بود، کامل صدمه دید. پلیس راه بعد از بازدید از صحنه 50 درصد 2 خودرو و 50 درصد اداره راه ترابری رو به دلیل عدم نمک پاشی به موقع مقصر تشخیص داد. خسارت 50 درصد از 2 خودرو دریافت شد. جهت دریافت 50 درصد خسارت از اداره راه و ترابری در دیوان عدالت اداری شکایت نموده ام. ولی متاسفانه در حدود 10 ماه از موضوع فوق میگذرد ولی هیچ گونه جوابی به بنده نمی‌دهند و کسی پاسخگو نیست. دار و ندارم این ماشین بوده. اگر امکانش هست یک راهنمایی کنید که چکار کنم؟ ممنون.

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما باید وصول خسارت رو در محاکم حقوقی پیگیری و دادخواست بدین نه دیوان عدالت