مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند ملک

با سلام. در تیر ماه 1398یک واحد آپارتمان خریدم. در مبایعه نامه فقط تاریخ تنظیم سند به تاریخ 1398/9/20 قید شده. شماره دفترخانه قید نشده و تا به امروز هنوز سند نشده است. در مبایعه نامه قید شده است. ( چنانچه سند فوق تا این تاریخ آماده نبود، فروشنده اگر خریدار خواست می تواند سهم العرصه واحد فوق را به نام ایشان بزند و مبلغ سند را دریافت نماید و در ضمن طبق ماده 607 شامل تنظیم سند نمی باشد) .
در صورتی که فروشنده واقف به تاخیر در تنظیم سند بوده و خریداران دیگر واحد آپارتمان های ملک فوق دو سال قبل از من هم خریده اند سندشان تنظیم نشده است. در حال حاضر تکلیف من چیست؟ با تشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از قسمت درخواست وكيل
وكيل از سايت بخواهيد