مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط مشاع

سلام.
من واحد همکف یک ساختمان 2 طبقه 20 سال ساخت جنوبی رو خریدم. یک واحد زیرزمین هم مسکونی شده و جمعا 4 واحد هستیم. چون خونه سه نبش هست یک در به صورت پارکینگ در حیاط وجود دارد. امکان استفاده پارکینگ فکر نمیکنم باشه. مگر با رضایت طرفین چون مشاع هست. با ذکر این نکته از قبل یک درب از واحد من (همکف) و واحد زیرزمین به حیاط ساخته شده. اون طوری که من اطلاع دارم طبقاتی که از ‌واحدشون به حیاط دربی ندارد ( ط1 و ط2 ) امکان استفاده از حیاط رو نخواهند داشت. درسته؟
سوال اصلی من این هست که اگر همسایه های طبقات بالا اصرار به ورود و خروج به حیاط رو داشته باشند، من میتونم قفل درب پارکینگ رو عوض کنم و ب طبقات بالا کلید ندم؟
و یا این که دو واحد پایین نمیتونن حیاط رو از دو واحد بالا که عملا استفاده ای نمیتونن از حیاط بکنن، بخرن؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از قسمت درخواست وكيل سايت اقدام به گرفتن وكيل نماييد