مشاوره حقوقی رایگان - قفل زدن درب حیاط مشاع

با سلام.
بنده ساکن آپارتمان طبقه چهارم هستم. آپارتمان شمالی و جنوبی و دو بر می باشد. طبقات اول و دوم دارای پارکینگ می باشند. لذا درب شمالی رو قفل زده. بنده خواستم بدونم اجازه این کار رو دارند؟ حیاط مگر جز مشاعات نیست و ساکنین نمی توانند رفت و آمد کنند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام مشاعات متعلق به کلیه مالکین است سئوال این است که ایا همه مالکین میتونند از ان درب شمالی استفاده معقول و متعارف بکنند یا نه ؟ اگر استفاده معقول و متعارف بر اساس وضعیت مجتمع مسکونی برای همه مالکین ممکن است شخص مورد نظر حق ندارد به درب شمالی قفل بزند