مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کارشناسی اداره کار

با سلام، خسته نباشید. من در مطب پزشکی 10 سال کار کردم. اردیبهشت امسال از کار اخراج شدم و جهت مطالبات شکایت کردم. شکایتم رفت کارشناسی حالا که رای کارشناسی اومده کارفرما میگه من این را قبول ندارم. سوالم این هست چه مدت وقت داره که بخواد رو رای اعتراض بزنه؟ ابلاغ صادر شده و در اداره کار حضور پیدا کردیم. ولی الان 10 روز گذشته هنوز خبری نیست.

پاسخ ها :

مهلت اعتراض به نظریه کارشناسی اداره کار اعتراض به نظریه کارشناس اداره کار مطالبات کارگر از کارفرما کارگر کارفرما