مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی زوجه طبق قانون تبعیت از همسر

باسلام
بنده شاغل در یک شرکت خصوصی در جنوب کشور هستم و همسرم کارمند پیمانی دانشگاه فردوسی مشهد. جهت انتقال همسرم به دانشگاه بوشهر طبق قانون تبعیت تقاضا دادیم ولی اعلام نمودند که نیاز نداریم آیا راهکار قانونی جهت حل این مشکل وجود دارد؟

پاسخ ها :

انتقالی زوجه به تبعیت از همسر انتقالی شغلی به تبعیت از همسر انتقالی شغلی انتقالی