مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

سلام.بنده (آقا) در یک استان کارمند پیمانی وزارت بهداشت هستم و همسرم (خانم) در یک‌ استان دیگر کارمند پیمانی وزارت بهداشت است و هر دو میزان تعهد خود رو به وزارت بهداشت طی نکردیم و هر دو سال اولی هست که استخدام شدیم. با این‌ تفاسیر آیا میتونم به تبعیت از همسر انتقالی ایشون رو به استان خودم بگیرم؟
از چه طریقی اقدام کنم؟پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم.

پاسخ ها :

انتقالی به تبیعت از همسر در صورت تعهد خدمتی انتقالی زوجه به تبعیت از همسر انتقالی شغلی انتقالی قوانین انتقالی