مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر

باسلام .سال 91 از پیمانکاری واحد 75متری را پیش خرید کردم و در قرارداد تحویل یکساله بود و داور هم شرکت عمران مطرح شده. با گذشت پنج سال هنوز واحدی تحویل نگرفتم شرکت عمران معتقده پیمانکار قصور نداره طی این پنج سال قرارداد رو عوض کرده و متراژ رو رسونده به نود متر و پولش رو هم گرفته. الان نزد یک شصت مالک هستیم و قصد داریم شکایت کنیم باید دقیقا از پیمانکار شکایت کنیم و یا از داوری شرکت عمران و سلب داوری. بعد از گذشت پنج سال دوباره تقاضای پول کرده و شرکت عمران هم معتقده باید واریز کنیم .ما ضرر زیادی کردیم پنج سال از عمر مفید ساختمان رفته وام مسکن بیست میلیونیمون شده چهل و پنج میلیون به بانک دیرکرد باید بدیم. مواد مصرفی که باید خرج تکمیل واحد کنیم مثل کابینت شیرالات چند برابر شده.چه جور باید شکایت کنیم که به نتیجه برسیم و قصور پیمانکار مشخص بشه .

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

اول بايد ابطال داوري را از دادگاه بخواهيد چون داور بايد ظرف سه ماه تعيين تكليف كنه سپس دادخواست مطالبه خسارت و ديركرد و تاخيرانجام كار و مطلق خسارات وارده قانوني را هم از پيمانكار و هم از عمران طرح كنيد در اكثر موارد راي به پرداخت خسارت صادر ميشود

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

اگر داور رای داده و رای داور خلاف قانون باشد دادخواست ابطال رای داوری بدهید سپس مطالبه خسارات را از هردو مورد انجام بدهید خساراتدباید مستقیم باشد