مشاوره حقوقی رایگان - صاحب خانه هوس باز

با سلام حدود سه سال هست که در منزلی طبقه دوم ساکن هستم با همسرم طبقه پایین خانه هم پسر صاحب خانه هست که با همسرشون زندگی می کنن. ایشون آدمی بی ملاحظه و بیخیال هستن هر روز با یه نفر رابطه برقرار می کنن با وجود داشتن همسر. حدود دوماه هست که با وجود مخالفت های همسرشون خانمی شوهر دار را با خود همراه کرده و داخل منزل اینها زندگی می کند متاسفانه متوجه شدم که شوهر این خانم معتاد هست و ایشون این رو آورده اینجا اکثر مواقع که حتی همسر خودشون هم منزل هستن با این خانم رابطه بر قرار می کنن و صدا جوری هست که به بالا هم میرسه و برای ما مزاحمت ایجاد میشه و صدای رابطه جنسیشون رو کاملا متوجه میشیم. چندبار هم تذکر دادیم به همسرش گفتیم به خانواده خودش گفتیم اما ایشون اصلا باز هم رعایت نمی کنه. من با این موضوع چه کاری میتونم انجام بدم. ساعت 3 نصفه شب نه میتونیم خودمون رو به کاری مشغول کنیم و نه صدای ضبط و باندی رو بلند کنیم واقعا موندیم چیکار کنیم!!!!

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از آن منزل اسباب كشي بفرماييد و سرتون به زندگي خودتون فقط باشد