مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام بنده سه فقره چک به مبلغ 10500000دارم که در سال 90برگشت خورده و پارسال آنرا به وکیل سپردم و به ایشان وکالت دادم در مورد وصول چکها ولی الان حدود 10ماه گذشته و پاسخ وکیل این است که در چند مرتبه که دادگاه تشکیل شده حکم به نفع من با پرداخت خسارت صادر شده ولی باید حکم قطعی بشه و غیره نمیدانم باید این زمان طولانی بگذره یا وکیل کم کاری کرده در ضمن حق وکاله نقدا پرداخت کردم و چکها مربوط به شهر مشهد میباشد و بنده ساکن کرج هستم و پروسه خیلی طولانی شده طرف هم محل جاش مشخصه و فراری نیست و حتی وقتیکه مامور نامه دادگاه را به آدرسش برده خودش به مامور میگه اینجا نیست لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

مشكلي وجود ندارد روند رسيدگي زياد وقت ميلرد و اطاله دادرسي وجود دارد و تا وقتي حكم قطعي نشده نميتوان اجراييه گرفت

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.برای بررسی این موضوع باید پرونده را مطالعه کرد.یاالله