مشاوره حقوقی رایگان - مشکل اجاره نامه

مغازه ای بابت اجاره دادم پس از چند روز مستاجر در فکر پس دادن می باشد که در اجاره نامه قید شده است یک سال غیر قابل فسخ میباشد البته در اجاره نامه قید شده است در صورت عدم گرفتن پروانه اجاره نامه فسخ میباشد که برای گرفتن پروانه مشکلی نمیباشد مستاجر مشکل پروانه را بهانه کرده است که البته هیچ اقدامی هم نکرده است فقط از روی حدس که نمیشود پروانه گرفت برا زیر زمین این کار را کرده است البته ارتفاع زیر زمین چهار متر میباشد به همین خاطر مشکلی برای پروانه وجود ندارد ایا مستاجر میتوانداجاره نامه را فسخ نماید

پاسخ ها :

فربد  بیگلربیگی لاری

جناب آقای فربد بیگلربیگی لاری:

سلام، در ابتدا مشخص نمايد كه آيا تعهد گرفتن پروانه كسب بر عهده چه شخصي بوده است مستاجر يا موجر يا شخص ثالث؟
متن دقيق مندرج در اجاره نامه مبني بر اينكه در صورت نگرفتن پروانه فسخ مي باشد را به تفصيل ذكر كنيد كه آيا عبارت فسخ درج گرديده يا منفسخ؟

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

خير فقط در صورت تخلف از شرايط اجاره نامه ميتواند فسخ نمايد