مشاوره حقوقی رایگان - کشف مواد مخدر از کوچه

سلام.
20 روز پیش از کوچه رد میشدم که یک مگان از پشت سرم اومد و از داخل ماشین گفت که اون چی بود گذاشتی جیبت. گفتم پول. بعد راننده اومد پایین دست کرد داخل شلوارم و گفت پیدا کردم. من هم گفتم که چی پیدا کردی. نزدیک 2 گرم مواد از نوع شیشه رو گفتند مال تو هست. بعد رفتم کلانتری و قبول نکردم. دادیاری هم قبول نکردم. الان هم دادیاری قرار نوشته که مواد مال من هست و فرستاده دادستان حکم بده. دنبال یک وکیل هستم.

پاسخ ها :

محمود صمدی

محمود صمدی :

استان :

اگر سابقه مواد مخدر نداشته باشید به احتمال قوی تبرئه میشوید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

باید پرونده شما مطالعه شود بهتر است به دفتر یکی از وکلای محل اقامت خودتون مراجعه کنید