مشاوره حقوقی رایگان - اعتراص به رای تجدید نظر

با سلام خدمت شما من از شعبه ششم دادگاه انقلاب اصفهان حکمی گرفتم که شدیدا به آن حکم اعتراض کردم و رفت تجدید نظر متاسفانه دوباره همان حکم تایید شد. نمیدونم باید چیکار کنم. ماشینم را سرقت کردند و بعد از اعلام سرقت به کلانتری محل و اعلام سرقت ماشین من چند روز بعد از آگاهی تماس گرفتند که ماشینت پیدا شده و پارکینگ هست. برو دستور از قاضی بگیر و بیا آگاهی تمام کار های مقدماتی را انجام‌ دادم ‌و نامه آزادی ماشینم را گرفتم. به کلانتری رفتم که ماشین را به پارکینگ برده بود برای آزادی بنده را بازداشت کردند و گفتند شخصی که کنار ماشین شما بوده و فرار کرده سه تا کوچه اون طرف تر از ماشینت، که زیر یک ماشین مخفی شده بوده دستگیر کردند و در همان حین داشته موادی را که در دستش بوده که پرت کند مامورین از دست او گرفتند و حدود 13 گرم شیشه بوده که اون متهم گفته این مواد از من هست و مربوط به اون نیست. قاضی محترم شعبه ششم به هفت سال و یک ماه حبس تعزیری و شش میلیون تومان به صندوق دادگاه هر دو تای ما را حکم میده در صورتی که من روحم هم خبر نداشت و کسی که مواد را به گردنه من میندازه که از دستش گرفته شده میاد در دادگاه با اسم برادر خودش وارد دادگاه میشه و با اسم برادرش حکم میگیره. در صورتی که حدود چند فقره پرونده باز دارد که فراری هست و حدود 18سال زندانی داره از پرونده آخری. برای من دو دره میده که مامور همان کلانتری در دادگاه عنوان کرد که اسم جعلی داده و روز دادگاه هم چون باید مدرک ارائه میداد و مدرکی نداشت به خاطره اسم جعلی که داده بود در دادگاه حاضر نشد. آیا سزاواره که من با یک بچه مریض که زیر پوشش بهزیستی می باشد، هفت سال و یک ماه زندان بروم؟ از شما عاجزانه استدعا دارم کمکم کنید.

پاسخ ها :

محمد توکلی

جناب آقای محمد توکلی :

سلام مدارک خود را در واتساپ ارسال کنید در خدمت شما هستم. وکیل محمد توکلی 09151039650

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

نه واقعا متاسفانه قانون بدونه احساس است