مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه سرقفلی

سلام. من 4 سال پیش مغازه ای که در زیرزمین که در تهران در خیابان ... هست به متراژ 250 متر، سرقفلی داشتم و دارم. به بچه های پلاسکو اجاره دادم. بعد از آتش سوزی، بدون اطلاع صاحب ملکم تغییر شغل دادم. این آقا از من شکایت کرد. بعد از این همه دوندگی و وکیل رای دادگاه اومد که بدون هیچ پولی و حق سرقفلی تخلیه و حتی خسارت موجر و حق وکیل به ایشان بدم. آیا من گناه کردم که بدون حق سرقفلی من این جا واگذار کنم. نمی دونم چرا به استناد ماده سال 56 رای دادن. در صورتی که بعد از سال 76 بوده. این آقا آشنا داشته و .... من این مغازه با خون دل خریدم.
آیا واقعا این درسته ؟ 20 روز وقت دارم تجدید نظر بره. دیگه دارم سکته می کنم. لطفا کمکم کنید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. اگر سرقفلی را 4 سال پیش خریده ای شامل قانون موجر و مستاجر سال 76 می باشد و با توجه به اینکه طبق این قانون تغییر شغل از موارد تخلیه نمی باشد مگر اینکه در اجاره نامه عکس این قید شده باشد لذا چنانچه موجر تقاضای تخلیه کند باید به استناد تبصره 2 ماده 6 این قانون سرقفلی را به قیمت روز به شما بپردازد.شما تجدید نظر خواهی کن و به این موارد استناد کن .در صورت لزوم حاضرم لایحه اعتراض را برایت تنظیم نمایم.
رضا امیری زاده وکیل دادگستری