مشاوره حقوقی رایگان - متن الحاقیه به مبایعه نامه

سلام، وقت بخیر.
دوسال پیش آپارتمانی به فردی فروختم و بعد از یک ماه سند زدم. سپس در بنگاه پشت مبایعه نامه متن تحویل منزل و تسویه نوشته شده و امضاء کردیم. حال خریدار شکایت کرده که واحد پارکینگ ندارد و به دست خطی که بعدا به مبایعه نامه اضافه شده، استناد کرده. نوشته آپارتمان دارای پارکینگ مشاع است. ولی در پایان کار و سند اشاره به پارکینگ نشده. با توجه به این که آپارتمان را تحویل گرفته و سند را مشاهده کرده و فقط دست خطی که بعدا به متن مبایعه نامه ها در بنگاه اضافه شده اشاره به وجود پارکینگ مشاع دارد. تکلیف من چگونه است؟

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

اگر انتساب امر مشخص گردد میتواند مطالبه غرامت یا فسخ معامله را بخواهد اختیار با خریدار است