مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

من ساختمان 9 واحده خریداری کردم. موقع خریدن بهم گفتن پارکینگ مشاع بعد خریدن متوجه شدم سند بدون پارکینگ زده میگن بخاطر پایان کار دو واحد فاقد پارکینگ ولی 7 واحد دیگه پارکینگ دارن. ایا میتونم مراجعه به شهرداری یا ثبت اسناد پارکینگ دار کنم؟؟؟؟ ممنون میشم زود جواب بدین

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

با توجه و نقشه ساخت ومیزان ساخت اینکه پارکینگ موجود تکافوی نه واحد را بدهد می توانید ابتدا از طریق شهرداری اقدام کنید با توجه به شرایطی که گفتید به نظر می رسد ساختمان ساخته شده دارای خلاف در ساخت باشد برای راهنمایی بهتر اطلاعات بیشتر لازم است