مشاوره حقوقی رایگان - نبود پارکینگ در سند

با سلام، بنده یک واحد 56 متری خریدم؛ در قولنامه قید کردیم پارکینگ دارد. اما حالا که سند را رؤیت کردیم، در سند وجود پارکینگ قید نشده. فروشنده نیز که می بایست 99/4/25 سند رو به نام میزد هنوز نزده. البته ایشان دو هفته قبل از موعد قرار دفترخانه مبلغ یکصد میلیون تومن از من به عنوان قرض گرفتند؛ که موقع گرفتن قرض قرار شد تا 99/4/24 پول را پس دهد. اما پس ندادند حالا هم می‌گویند این پول را برای بدهی بابت آپارتمان به حساب میاورم. اما باز هم در دفترخانه برای انتقال سند حاضر نشده. البته سندی که پارکینگ ندارد اما به ما با پارکینگ فروخته. تکلیف من چی میشه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

نسبت به ارسال اظهارنامه و الزام به تنظیم سند و سپس تنظیم دادخواست اقدام کنید . در خصوص پارکینگ هم مبلغ از ثمن میتواند کسر گردد. بستگی به قرارداد و توافق طرفین دارد