مشاوره حقوقی رایگان - نقض رای دادگاه

با سلام. من سال 94 حکم قطعی تایید فسخ قولنامه و رد رای شعبه بدوی را از دادگاه تجدید نظر گرفتم.
حالا بعد 5 سال دیوان عالی اعمال ماده 477 کرده و مستند به اعلام اشتباه قضات شعبه تجدید نظر رای تجدید نظر رو نقض و رای بدوی رو ابرام کرده.
در حالی که قولنامه مجعول بوده و رای گیری جعل بنگاه دار دارد و حتی یک ریال هم به بنده پرداخت نشده.
باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورت ادعای جعل میتوانید شکایت کیفری مطرح کنید